24 Ekim 2010 Pazar

Hamsi Tava


malzemeler

2 kılo hamsi
mısır unu
tuz
sıvıyağ

yapılışı

hamsileri temizleyip mısır ununa bulayın.tavaya dizin.üzerine 2 kaşık kadar sıvıyağ döküp pişirin.daha sonra altı pişince düz bir kapakla çevirin.alt- üst edin.pişirin.afiyet olsun.


5 yorum:

''ZezZenin Sepeti'' dedi ki...

ooo. hamsi tavaya asla hayır demem.
şimdi olsada yesek.
karadenizli damarım attı.
ellerine sağlık.
sevgiler...

ayşe yengen dedi ki...

süper görünüyor bende unla kızartırdım birdakine mısır unu kallanıyım ellerine sağlıkk

kalpkurabiye, deniz dedi ki...

ellerinize sağlık nefiss olur bilmemmii :))
bayılarak yerim hepp:))

susamcorekotu dedi ki...

ne kadar güzel dizilmişler tavaya üstelik mısır unlu:)) afiyet şifa olsun

Yonca dedi ki...

Elinize sağlık uzun zamandır bunu yapmak istiyordum ,tam tarifi olmayıncada yapmadım.

Yorum Gönder

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails