30 Ekim 2010 Cumartesi

Muzlu Lokum


malzemeler

3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 paket muzlu puding
1 çorba kaşığı tereyağı
1 paket vanilya
üzeri için: hindistan cevizi

yapılışı

tencereye 3 su bardağı süt,irmik,şeker, puding konulur.pişirin.inmeye yakın vanilya konulup ocağın altını kapattıktan sonra tereyağını ilave edin.daha sonra soğutunuz.soğuduktan sonra bir tabağa hindistan cevizi koyun.elinizi suyla ıslatıp top haline getirip hindistan cevizine bulayıp buzdolabında birkaç saat dinlendirin.
afiyet olsun.

4 yorum:

çeşnici Handan dedi ki...

Harika görünüyorlar ellerine sağlık.

Magia da Inês dedi ki...

♥♥ Olá, amiga!
Voltei para rever seu blog.
Banana com coco é tudo de bom!!!
Boa semana!♥
Beijinhos.
♥♥ Itabira
Brasil ♥♥
✿ܓܓ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿ܓܓ✿

gülşah dedi ki...

pişirilen pudingten koyacağız değilmi?cremole değil yni?

Nurcan'dan Tarifler dedi ki...

gülşah hanım pudingin tozunu pişirmeden diğer malzemelerle karıştırıp daha sonra pişiriyorsunuz.cremole değil muzlu puding konulacak

Yorum Gönder

wibiya widget

Related Posts with Thumbnails