malzemeler
3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 paket muzlu puding
1 çorba kaşığı tereyağı
1 paket vanilya
üzeri için: hindistan cevizi
yapılışı
tencereye 3 su bardağı süt,irmik,şeker, puding konulur.pişirin.inmeye yakın vanilya konulup ocağın altını kapattıktan sonra tereyağını ilave edin.daha sonra soğutunuz.soğuduktan sonra bir tabağa hindistan cevizi koyun.elinizi suyla ıslatıp top haline getirip hindistan cevizine bulayıp buzdolabında birkaç saat dinlendirin.
afiyet olsun.
4 yorum:
Harika görünüyorlar ellerine sağlık.
♥♥ Olá, amiga!
Voltei para rever seu blog.
Banana com coco é tudo de bom!!!
Boa semana!♥
Beijinhos.
♥♥ Itabira
Brasil ♥♥
✿ܓܓ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ✿ܓܓ✿
pişirilen pudingten koyacağız değilmi?cremole değil yni?
gülşah hanım pudingin tozunu pişirmeden diğer malzemelerle karıştırıp daha sonra pişiriyorsunuz.cremole değil muzlu puding konulacak
Yorum Gönder