kurban etiyle yaptığım yemekleri bir türlü ekleme fırsatım olmamıştı.malum fotoğraf çekmeye fırsatım olmuyor.deli gibi etsever olunca :)
malzemeler
- kuşbaşı et
- 1 adet soğan
- 2 a det domates
- 3 adet yeşil biber
- sıvıyağ
- tuz
yapılışı
etleri bir tencereye koyun.üzerine az bir sıvıyağ gezdirip.hafif ateşte suyunu salıp çekene kadar kavurun.suyunu hafif hafif çekmeye başlayınca soğan ve biberlerimiz yemeklik doğrayıp içine atınız.biber ve soğan piştikten sonra domatesi de ekleyin.domates çabuk ezileceğinden fazla pişirmeyiniz.üzerine tuzunu atıp.kapatınız.servis ediniz.
yanına da pirinç pilavı oldu mu tamamdır :) eğer sacda yaparsanız daha güzel oluyor hem yumuşak hem de lezzetli oluyor.